8 Mayıs 2011 Pazar

YÜRÜMEK

Bugün fizyoerapistimiz ilk defa senin için artık yürüyor diyebiliriz dedi. Gerçi bu kalitesiz bir yürüyüş, yeni yürümeye başlayan 1 yaş civarı çocuklar gibi paytak paytak yürüyorsun, ama olsun.... Buna da şükür.

Çocuk psikologuna başladık. İlk seans sadece ben gittim, başımızdan geçenleri özetledim. Bugün ise hep beraber gittik. Çok uzun sürmeyecek, senin gelişimini değerlendirsin istiyorum sadece, kaçırdığım birşey olmasın diye. Bugün bizim oyun oynamamızı izleyerek, nasıl oynamamız gerektiği konusunda tüyolar verdi. Mesela sürekli eğitici olmak yerine, arada kendimi geri çekip, senin oyununa katılmam gerekiyormuş. Soru sormadan, birşey öğretmeden... Denedim o sırada, beceremedim :) Ben sürekli eğiten anne modundayım, o sırada farkettim:) Bundan sonrası için çalışacağım ama.

5 yorum:

demet dedi ki...

merhaba

yazdıklarınızı gozlerım dolu dolu okudum aynı sıkıntıları yaşan bir arkadaşım var size göre daha yolun başında zaten tek farkınız onun oglu 28 haftalık dogdu ama okudugum kadarıyle yaşananlar aynı hatta onada soyledım sızı mutlaka okusun sızı okuduktan sonra ınanın ümidimiz arttı en azından benım bır gun ınanıyorum tunç'ta yürüyecek ve konuşacak

sevgılerımle
demet

prematureannesi dedi ki...

merhaba,

ben bunları yaşamaya başladığımda çok araştırmıştım, bizim gibi bu hastalıktan muzdarip birileri var mı diye. maalesef hastanede karşılaştığım örnekler çok kötü idi. Nerdeyse hiç iyi örnekle karşılaşmamıştım. O yüzden bu blogu tutmaya karar verdim, belki birilerine yardımım dokunur diye. Tunç için de umut olabilirsek ne mutlu bize... Arkadaşınız benimle irtibata geçebilir isterse... Elimden geleni yapmaya hazırım ben.
Mail adresim asligulkurtar@yahoo.com


Sevgiler
Aslıgül

Adsız dedi ki...

Onların oyunlarınakatılmak konusundaki bu tavsiyeye ben de uyacağım.. Ama bugüne kadarki eğitici role de öyle alışmışım ki, eminim bana da zor gelecek..seçil.

prematureannesi dedi ki...

hala ben becerebildiğimi söyleyemeyeceğim Seçil. Zor... boş bulduğum her an bişeyler daha öğretmeye çalışıyorum. işin komiği, ben sayı, şarkı vs bişeyler öğretmeye başladığımda bizimkisi de yanıma gelip hadi öğret bana diyor:)

Unknown dedi ki...

Slm arkadaslar oncelikle herkese gecmis olsun ve allah uzun ve saglikli omur versin benimde kızım 27 haftalik dogdu cok sukur ameliyat falan gecirmedi fakat sol ayaginda sag ayagina nazaran disa donukluk var ve hep parmak uclarina basiyor onerebileceginiz bir fizyoterapidt varmi bu konuda yardimci olursaniz sevinirim saygilarimla turgut aynur akyol 0507 369 03 40 numaran bilgi verirseniz sevinirim