13 Ağustos 2009 Perşembe

2. DÖNÜŞ


Bugün 2. aşamayı da başardın. Yüzüstü pozisyondan sırtüstüne döndün. Dün fizyoterapistimize uğradık hastaneden çıktıktan sonra ilk defa. Çok merak etmiş bu ameliyatların seni nasıl etkilediğini. Çok şükür ki çok iyi buldu genel halini. Malum hastaneden çıktığımızdan beri 2 elini kullanarak çok rahat uzanıyorsun. Sandalyeye oturduğumuzda masanın üstünde ne varsa yakalamaya çalışıyorsun. Bunun için hiç çalışmadık mesela. Hastaneden çıktığımızda kendiliğinden yapabildiğini farkettik.
Reflü konusuna gelirsek, ilaçlar işe yaradı galiba. Kusman bayağı azaldı. Hatta arada 1-2 gün kusmadığın bile oldu. Tahtaya vuralım hemen, nazar değmesin. Ama kilon hala aynı maalesef. Mayıs ayında kusman başlamadan tartıldığında 7265 gr'dın. Dün ise 7300 gr tartıldın. 3 aydır yerimizde sayıyoruz kilo konusunda.

2 yorum:

eylulveefe dedi ki...

selamlar ben sinem...bende prematüre annesiyim.22 aylık ikizlerim war...29+1 de doğdular.eylül we efe...efe inanç gibi dişli,azimli,yaşamak için çokk isekli bi çocuktu...çok ama çok sıkıntılar çekti...2 ay wentiletöre bağlı kaldı...yaşama şansı yokken yaşadı,,% 80 engelli olacak dediklerinde herkese inat toparlandı...inanç için inancınızı kaybetmeyin dualarımız sizinle...bizde fizyoterapi ile bir çok şeyi aştık.şuan ikisindede ne beynen ne bedenen hiçbir sıkıntı yok darısı size olsun...ewlat bambaşka bi boyut inş herşey en kısa zamanda yolunas girer....öpüyorum

prematureannesi dedi ki...

Çok teşekkürler Sinem. Sizin de çocuklarınızın iyi olmasına çok sevindim. Sizinki gibi sonu güzel hiayeler duymak bizim moralimizi nasıl olumlu etkiliyor anlatamam.
Eylül ve Efe'yi öpüyorum.
Sevgiler
Aslıgül